Deze fouten maakt iedereen bij glitter nagellak

Deze fouten maakt iedereen bij glitter nagellak

Als vrouw ben je ongetwijfeld dol op mooie nagellak. Nagellak ziet er verzorgd uit en is een extra aanvulling op je stralende outfit. Maar, wat nou als je glitter nagellak gebruikt? Uit ervaring weten wij dat veel vrouwen de fout met deze nagellak in gaan. De nagellak past niet bij de outfit of ze lakken hun nagels compleet verkeerd.

In dit artikel kan je de meest voorkomende fouten bij glitter nagellak vinden. Je leest wat je vooral niet moet doen, maar je leest uiteraard ook hoe je juist wél glitter nagellak op moet doen.

Fout 1: te weinig lagen

Om de glitter nagellak echt prachtig op je nagels te brengen, moet je ongeveer 20 lagen doen. Doe je minder lagen glitter nagellak op je nagels? Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk niet het gewenste effect. Ga voor nagels die shinen en doe dus minstens 20 lagen nagellak op elke nagel.

Fout 2: niet beginnen met een base coat

Je moet bij glitter nagellak altijd met een base coat beginnen. Ook op dit vlak weet glitter nagellak zich dus te onderscheiden van ‘normale’ nagellak. Nadat je de base coat op je nagels gebracht hebt, kan je vloeibare latex aanbrengen rondom je nagels. Heb je dat toevallig niet in huis liggen? Gebruik dan speciale plakbandjes die je om je vingers heen kunt doen.

Fout 3: geen sponsje gebruiken

Voor het aanbrengen van de 20 lagen nagellak is het aan te raden om een sponsje te gebruiken. Dit sponsje zorgt ervoor dat de lak goed dik aangebracht wordt en dat de lak ook goed gedept wordt. Ben je klaar met de spons? Dan kan je de latex/speciale plakbandjes van je vingers afhalen. Je bent nu al klaar!

Fout 4: geen combinatie met de outfit

Heb je voor glitter nagellak gekozen? Dan is het wel belangrijk dat je outfit passend is. Probeer met kleuren te combineren, durf contrasten kleuren te gebruiken, maar sla niet de plank mis. Glitter nagellak is onwijs mooi, maar het kan ook je hele outfit te niet doen. Op een gala, een bruiloft of tijdens de kerst is glitter nagellak zeker een aanwinst voor je outfit.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over het aanbrengen van nagellak met glitters? Kelli Marissa, een beroemde nagel vlogger, heeft een video uitgebracht over het lakken van nagels met glitters. Laat je inspireren en informeren door onderstaande video: